Zielsregressie of Reis naar het Tussenbestaan: reizen voorbij tijd en ruimte

Soms beseffen we ineens dat de gebeurtenissen in ons leven niet toevallig zijn. Er lijkt dan sprake van verwevenheid. Van een lijn, een thema, dat de gebeurtenissen in ons leven met elkaar verbindt. Of zelfs meerdere thema’s waarvan ineens – of meer geleidelijk – duidelijk wordt dat ze met elkaar samenhangen. Ook kan het zijn, dat we het gevoel hebben iemand al eens eerder te hebben ontmoet, en dat deze persoon een ‘soul mate’ of zielsverwant is. Een bovenpersoonlijk perspectief helpt ons dan, om die gebeurtenissen helder te laten oplichten en de ontbrekende schakels te vinden.

 

Herinneringen van de ziel

In een zielsregressie, die drie tot vijf uur duurt, gebruik ik een diepere hypnose die het voor jou mogelijk maakt verbinding te maken met je zielsherinneringen en – ervaringen uit het bardo of tussenbestaan. Je gaat dus een reis maken naar de zielenwereld, een reis naar de tijd die je ziel doormaakt tussen levens in. Het is zoals bij een BDE of Bijna-doodervaring, maar deze keer ga je wél helemaal door de tunnel heen terwijl je toch veilig én bewust op de couch ligt. Tijdens deze zielenreis, een helende reis in de spirituele wereld, krijg je antwoorden op eeuwenoude levensvragen. Zoals:

● Wat is de zin, verbonden aan angst/verdriet/woede/onmacht , die ik in mijn incarnatie(s) op aarde tegenkom?
● Wat heb ik te leren van relatieproblemen, nu of in het verleden?
● Waarom is mijn zielsverwant(e) .......... niet mijn partner geworden in dit leven?
● Waarom heb ik .....moeten doormaken?
● Waarom heb ik gekozen voor incarnatie in mijn familie /gezin in mijn huidige leven?
● Waarom voel ik me zo slecht thuis op de aarde / in een (bepaald) menselijk lichaam?
● Wat betekenen mijn huidige geldproblemen voor de ontwikkeling van mijn ziel?
● Wanneer ben ik het meest verbonden geweest met de natuur/ met mensen/ met mezelf / met andere mensen/ met de natuur/ met de cultuur waarin ik leef(de)?
● Wat is er nodig om me meer verbonden te voelen met anderen?
● Wat is mijn belangrijkste kennisbron?
● Wat zijn de belangrijkste kruispunten in mijn levens / levenservaringen waarop kritische keuzes werden gemaakt?
● Wat is de karmische zin, of het leerproces van die patronen?
● Hoe kan ik bepaalde, hardnekkige gedragspatronen bijstellen, waar ik in mijn huidige leven last van heb? Wat is daarvoor nodig?