Contact en update corona

Voor nadere informatie en contact:

E-mail:
info@spirituele-regressie.nl

Telefoon:
0592 – 421 835 /  06- 2032  3848.
Naar het 06-nummer kunt u ook een Whatsapp-bericht sturen.

Update Coronavirus:

In corona-tijd geef ik inmiddels weer sessies in de praktijk. Die zijn ook in de tweede corona-golf toegestaan: complementair werkenden zijn officieel zorgverleners en werken in het kader van het welzijn en de veiligheid van mensen. Zie hiervoor o.a. de website van het GAT. Omdat ik door tal van sessies met mensen in het buitenland veel ervaring heb met beeldbellen, heb ik besloten om ook de mogelijkheid van online sessies open te houden, en ik raad het ook sterk aan. Tot nu toe vinden cliënten die qua diepgang niet onderdoen voor live sessies. Sessies via beeldbellen worden zittend gedaan, waarbij zichtcontact van belang is. Zielsregressies kunnen alleen in de praktijk worden gedaan – hypnose op afstand is namelijk niet verantwoord. Maar op afstand is altijd een (Karma-)coaching mogelijk. En uiteraard, ook een goed gesprek, dat in deze hectische tijden niet moet worden onderschat.

Ik realiseer mij terdege, dat deze tijd versterkend kan werken op bestaande psychische nood – bv. voor mensen met PTSS – of deze naar voren kan brengen. Daarom sta ik uiteraard ook aan jou ter beschikking als je behoefte hebt aan een vorm van coaching of persoonlijk advies, los van een sessie. Ik informeer je graag over je mogelijkheden!

Ik wens jullie allemaal veel sterkte in deze hectische tijd, in de overtuiging – versterkt door een diepe band met de geschiedenis van de mensheid en onze planeet – dat we hier allemaal, langs welke wegen en veranderingsprocessen dan ook, beter uit tevoorschijn zullen komen.

Met hartegroet,

Maarten Wiegmans

Praktijkadressen:

Oosterhoutstraat 9
9401 NA Assen – Drenthe

of:

Het Haagje 109
7902 LD Hoogeveen – Drenthe


Contactformulier

   

                                                                                                            Praktijkgebouw in Assen


  Goed bereikbaar

  Spirituele Regressie is met de auto én met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Parkeren links voor de praktijk (Assen) of achter het gebouw (Hoogeveen) is gratis. De straten in Assen zijn blauwe zone.

  De praktijk in Assen ligt vlakbij het NS-station. Vanuit Drenthe én de regio’s Zwolle, Emmen, Groningen/Leeuwarden en ook Noord- en West-Friesland is het met of zonder overstap goed te doen. Ook vanuit Amsterdam, Almere en Hilversum/Amersfoort. Vanuit de regio’s Leeuwarden/Heerenveen en Drachten gaan er bussen naar toe. Vanuit Leeuwarden kun je ook met de trein gaan, en overstappen in Groningen.

  Als u uit de richting Zwolle/Ommen/Hoogeveen met de auto naar Spirituele Regressie in Assen komt, kunt de afslag Assen of verder, Assen-West nemen. Geeft u op navigatie-apparatuur het adres Oosterhoutstraat 9A in, anders komt u enkele huizen verder uit. De praktijk is gevestigd in het mooie en rustig gelegen Oude Zusterhuis (zie hierboven).

  De praktijk in Hoogeveen is met het ov goed te bereiken vanuit Almere/Lelystad, Amsterdam/Utrecht, Amersfoort/Zwolle en Apeldoorn/Arnhem. Vanuit Heerenveen-Wolvega-Steenwijk met de NS kan je overstappen in Meppel, en is het de volgende halte. Vanuit Overijssel: Twente, Salland, de Achterhoek en andere delen van Overijssel rijden er bussen naar toe.

  Telefoon
  0592 – 421835 / 06 – 2032 3848

  Bij geen gehoor kunt op een van beide nummers inspreken en bel ik u op korte termijn terug.

   

   

   

   

   

  Aangesloten bij:

                            

  ● Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder nr. 56707401
  ● Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten nr. 1301.L
  ● Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg nr. 527461
  ● Vereniging Integrale Vitaliteitskunde nr. 1907953; RBCZ nr. 180521R
  ● AGB-codes:  90047299 (zorgverlener) en 90055886 (praktijk)