Contact en update corona

Voor nadere informatie en contact:

E-mail:
info@spirituele-regressie.nl

Telefoon:
0592 – 421 835 /  06- 2032  3848.
Naar het 06-nummer kunt u ook een Whatsapp-bericht sturen.

Update Coronavirus:

In verband met het corona-virus, geef ik voorlopig alleen sessies via Skype, Zoom, of Whatsapp. Ik heb hier veel ervaring mee. Deze sessies worden zittend gedaan, waarbij zichtcontact van belang is. Zielsregressies zullen tot nader order worden uitgesteld – hypnose op afstand is namelijk niet verantwoord. Maar je kunt hier uiteraard wel de nodige informatie over krijgen, en ook is op afstand een Karma-coaching mogelijk. Ik informeer je graag over je mogelijkheden! Zie verder de mail aan mijn cliënten onderaan deze pagina.

Praktijkadressen:

Oosterhoutstraat 9
9401 NA Assen – Drenthe

of:

Het Haagje 109
7902 LD Hoogeveen – Drenthe


Contactformulier

 

                                                                                                          Praktijkgebouw in Assen


Goed bereikbaar

Spirituele Regressie is met de auto én met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Parkeren links voor de praktijk (Assen) of achter het gebouw (Hoogeveen) is gratis. De straten in Assen zijn blauwe zone.

De praktijk in Assen ligt vlakbij het NS-station. Vanuit Drenthe én de regio’s Zwolle, Emmen, Groningen/Leeuwarden en ook Noord- en West-Friesland is het met of zonder overstap goed te doen. Ook vanuit Amsterdam, Almere en Hilversum/Amersfoort. Vanuit de regio’s Leeuwarden/Heerenveen en Drachten gaan er bussen naar toe. Vanuit Leeuwarden kun je ook met de trein gaan, en overstappen in Groningen.

Als u uit de richting Zwolle/Ommen/Hoogeveen met de auto naar Spirituele Regressie in Assen komt, kunt de afslag Assen of verder, Assen-West nemen. Geeft u op navigatie-apparatuur het adres Oosterhoutstraat 9A in, anders komt u enkele huizen verder uit. De praktijk is gevestigd in het mooie en rustig gelegen Oude Zusterhuis (zie hierboven).

De praktijk in Hoogeveen is met het ov goed te bereiken vanuit Almere/Lelystad, Amsterdam/Utrecht, Amersfoort/Zwolle en Apeldoorn/Arnhem. Vanuit Heerenveen-Wolvega-Steenwijk met de NS kan je overstappen in Meppel, en is het de volgende halte. Vanuit Overijssel: Twente, Salland, de Achterhoek en andere delen van Overijssel rijden er bussen naar toe.

Telefoon
0592 – 421835 / 06 – 2032 3848

Bij geen gehoor kunt op een van beide nummers inspreken en bel ik u op korte termijn terug.

 

 

 

 

 

Aangesloten bij:

                          

● Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder nr. 56707401
● Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten nr. 1301.L
● Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg nr. 527461
● Vereniging Integrale Vitaliteitskunde nr. 1907953; RBCZ nr. 180521R
● AGB-codes:  90047299 (zorgverlener) en 90055886 (praktijk)

Update corona:

Aan mijn bekende cliënten heb ik de volgende tekst gemaild:

Beste cliënte of cliënt van mij,
Met excuses, om langs deze minder persoonlijke weg met je te praten – mijn bedoeling is om iedereen ook nog even persoonlijk te spreken of via mail of Whatsapp (06-2032 3848) contact te hebben.
Veel cliënten vragen zich af: gaat mijn sessie de komende tijd nog door in verband met de corona-crisis? Ik heb hier het volgende besluit over genomen: in principe wil ik je gewone regressie-sessie door laten gaan via het programma Zoom. Ik heb veel ervaring met on line-sessies, en mijn cliënten hebben die sessies tot nu toe niet als minder sterk ervaren dan sessies met fysieke aanwezigheid. Maar uiteraard respecteer ik het, mochten jullie zelf zeggen: ik  doe liever een live-sessie. En heb ik daar alle begrip voor.
Zielsregressies zullen echter voorlopig moeten worden opgeschort, omdat ik hypnose op afstand niet verantwoord acht. Er is dan sprake van een werkelijke diepe, ontspannende trance, en die kan het beste worden gehanteerd – en ook opgeheven – in fysieke aanwezigheid. Bij een gewone regressie speelt dit minder, omdat de trance niet diep is en je er je zelf ook ieder ogenblik uit kunt losmaken. Daar bestaand slechts geringe risico’s, die inmiddels ook door de beroepsverenigingen en de koepels zijn aanvaard. Er valt wel aan te denken, voor zo’n geval, mij het telefoonnummer van een huisgenoot of iemand in de buurt te geven. Alleen voor de zekerheid. Maar in de praktijk zal hier niet snel gebruik van worden gemaakt. Zoals je weet is de trance-diepte zo licht, dat je zelf in staat bent ieder ogenblik te stoppen om bv. naar de wc te gaan.
Verzekeraar VGZ heeft inmiddels laten weten ook on line sessies te vergoeden en de verwachting is dat de overigens het in deze tijd ook wel zullen doen. Aangezien ze ook on line-sessies vergoeden in de reguliere zorg, verwacht ik dat ze daar niet om heen kunnen, omdat er anders sprake zou zijn van rechtsongelijkheid. Via de VIV heb ik dat dan ook ingebracht bij Zorgverzekeraars Nederland, en we verwachten hierover op korte termijn zekerheid.
Om on line een sessie te doen, zijn er wel een paar voorwaarden: we doen de sessie zittend, in een gemakkelijke stoel, liefst met leuningen (en eerder een rechte stoel dan een fauteuil). Een webcam is belangrijk om zicht te hebben op je bovenlijf. Het is het handigste als een een gratis versie van het programma zoom downloadt (zoom.us). Ik stuur je dan kort voor de sessie een link, die je kunt aanklikken en dan is het eigenlijk vrij eenvoudig. Als je dan zittend voor de PC of tablet zit wijst het zich eigenlijk vanzelf.
Ten overvloede, ik realiseer mij terdege, dat deze tijd ook versterkend kan werken op bestaande psychische nood of deze naar voren kan brengen. Daarom sta ik uiteraard op alle mogelijke manieren ter beschikking voor vormen van on line coaching of gewoon telefonisch advies.
Ik wens jullie allemaal veel sterkte in deze hectische tijd, in de diepe overtuiging – versterkt door een diepe band met de geschiedenis van de mensheid en onze planeet – dat we hier allemaal, langs welke wegen en veranderingsprocessen dan ook, beter uit tevoorschijn zullen komen.
Met hartegroet,
Maarten Wiegmans